Dataskyddsförordningen

Från och med den 25:e maj, 2018, gäller den nya lagen "Dataskyddsförodningen" eller GDPR i alla EU-länder. Den syftar till att skydda bland annat information om privatpersoner.

Koyma lagrar mycket lite information om våra användare och kunder. Det information vi lagrar är förnamn, efternamn och mejladress samt till vilket datum respektive abonnemang är aktivt.

Förklaringen till varför vi lagrar denna information är;

  • Mejladressen är också ert användarnamn för att kunna logga in på våra tjänster.
  • För- och efternamn är för att kunna verifiera betalningar där avsändaren ofta definieras med namn samt för att kunna göra våra utskick lite mer personliga.
  • För att kunna veta när ett abonnemang är aktivt och när det går ut lagrar vi också information om till och med vilket datum de olika abonnemangen en kund har är aktiva.

Vi lagar således inga telefonnummer, personnummer, uppgifter om kreditkort, adressuppgifter eller bilder.

Den information vi har i vårt användarregister är så långt som det är tekniskt möjligt skyddad med dagens vedertagna tekniker för detta. I praktiken innebär detta att ingen annan än vi på Koyma har tillgång till denna information.

Du kan alltid själv kontrollera ALLA uppgifter vi har lagrade om dig på Mina sidor.

Vi avser att inom kort införa en funktion för du som kund eller användare av våra tjänster själv ska kunna välja om du vill ha mejl ifrån oss med information eller erbjudanden.

Den information vi har lagrad om dig raderas aldrig per automatik. Ditt användarkonto finns således kvar så länge du så väljer att låta det finnas kvar.

Önskar du att vi helt och hållet radera all information om dig, och därmed tar bort dig som användare, i vårt register så ber vi dig att kontakta oss via mejl eller telefon och beskriva att detta är vad du önskar. Vi stämmer då av med dig att du är införstådd med att eventuella aktiva abonnemang då upphör att fungera. Därefter raderar vi samtliga uppgifter om dig i våra register.

Vid eventuella frågor - kontakta oss gärna!

Läs mer här


OBS! Då du inte inloggad eller saknar ett aktivt abonnemang visas eventuellt inte hela innehållet på denna sidan.
Logga in med ditt användarkonto. | Skapa ett användarkonto. | Teckna ett abonnemang.

Förarintyg - Ett komplett utbildningsmaterial för NFB:s Förarintyg. | KoyMa Utsjöskepparintyg - Ett komplett utbildningsmaterial för NFB:s intyg för långfärdssegling - Utsjöskepparintyg. | KoyMa Astronomisk Navigation - Ett komplett utbildningsmaterial för Astronomisk Navigation.  | KoyMaSidan ändrades senast 2018-05-22 14:10 och är visad 2918 gånger.