Om

Denna webbplats drivs av företaget som ägs av Thomas Lundgren.

KoyMa

Företagets huvudsakliga verksamhet är att utveckla utbildningsmaterial för båtliv. Alla våra utbildningsmaterial är webbaserade och flera av dem är fritt tillgängliga. Det enda som krävs är ett användarkonto vilket bara tar några sekunder ett skaffa.

KoyMas utbildningsmaterial byggs på vår egen webbplattform och är mycket väl anpassade för att läsas på dator, läsplatta eller mobiltelefon. Allt material kan också enkelt skrivas ut om så önskas och naturligtvis är allt utbildningsmaterial sökbart!

I och med att våra utbildningsmaterial är byggda på vår egen webbplattform kan vi utan kostnad och ledtider komplettera, uppdatera och anpassa dem. Detta för att de alltid ska vara de bästa, mest kompletta, korrekta, moderna och uppdaterade efter aktuella krav och information som går att finna på marknaden.

Thomas Lundgren


Thomas Lundgren

Thomas har långfärdsseglat i över 30 år. Främst med det egna segelfartyget, Tootiki, men också med Kryssarklubbens skolfartyg, vänners och hyrda segelbåtar i Medelhavet.

Thomas favoritmål är än så länge ögrupperna runt Skottland (Shetland, Orkney och Hebriderna). Den längsta seglingen tog Thomas ett helt varv runt Storbritannien. Thomas planerar för att göra en flerårig segling när barnen står på egna ben och då med en rutt som passerar mer kalla vatten än följer ekvatorn.

För Thomas är säkerhet ombord mycket viktigt! Att behärska väder, kommunikation, grundläggande sjukvård och nödutrustning är viktigt och något han gärna delar med sig kunskaper om.

Thomas har undervisat i navigation, säkerhet och segling sedan slutet av 80-talet.


OBS! Då du inte inloggad eller saknar ett aktivt abonnemang visas eventuellt inte hela innehållet på denna sidan.
Logga in med ditt användarkonto. | Skapa ett användarkonto. | Teckna ett abonnemang.

Förarintyg - Ett komplett utbildningsmaterial för NFB:s Förarintyg. | KoyMa Utsjöskepparintyg - Ett komplett utbildningsmaterial för NFB:s intyg för långfärdssegling - Utsjöskepparintyg. | KoyMa Astronomisk Navigation - Ett komplett utbildningsmaterial för Astronomisk Navigation.  | KoyMaSidan ändrades senast 2023-10-29 21:22 och är visad 6840 gånger.